Sultangazi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://sataturkmtal.meb.k12.tr
Adres : Uğur Mumcu Mahallesi Orhan Gazi Caddesi 2317 Sokak No 19 SULTANGAZİ/İSTANBUL
VİZYON : Türk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan gençlerimizi; milli değerleri benimsemiş, ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı ve demokrasiyi özümsemiş, sahip olacağı bilgi ve birikimin sorumluluğunu üzerine alabilen, doğru düşünen, etkili kararlar alan, değişime açık, kendini sürekli yenileyen, birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş, kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren, insalığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi kendisiyle ve çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, teknoloji ile barışık, üretken, araştırma ve öğrenmeye meraklı, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Otobüs,tranway ve minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sultangazi ilçesinin merkezi konumunda Orhangazi Caddesinin Atatürk Bulvarı çıkışında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezi 10 km,ilçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :